PRODUKTANTALPRIS
3 falskor
(90 kapslar)
735 sek

2. Fyll i formuläret

* - obligatoriska fält


  
 • Kan jag hämta upp paketet om
  jag befinner mig utomlands?

3. Välj betalningsmetod

 • Betalning vid mottagande - 200 sek

  Beställda varor skickas direkt efter din beställning med en direktleverans betald på plats. Du betalar i kontanter först när du får ditt paket. Frakten tar upp till 2-7 dagar.


 • Förskottsbetalning - 80 sek

  Efter att du har gjort din beställning kommer du bli hänvisad till systemet, där du kommer få möjligheten att utföra betalningen med kreditkort, eller en banköverföring. Beställda varor skickas direkt efter att betalningen bokförs på vårt konto. Leveranstiden är upp till 2-7 dagar.


4. Köp

Nettopris: 0 sek
Frakt: 200 sek
Att betala: 200 sek
Leveranstid: 2-7 dagar


 • Garanterade resultat

  Vi är så säkra på effekterna som Untoxin ger, att vi återbetalar dig för varje förpackning som du inte har påbörjat än, om det skulle visa sig att du blir besviken med dina resultat.

 • Snabba effekter

  Untoxin börjar stödja ämnesomsättningen i processen av en naturlig avgiftning omedelbart efter intag. Kliniska tester har visat att de flesta personerna som tog medlet märker tydliga effekter redan efter 3 veckors användning.

 • Säkerhet

  Untoxin är ett preparat som är tillverkat av till 100% naturliga ingredienser. Man behöver inget recept från läkaren. Användning av Untoxin är fullständigt säker och är inte heller beroendeframkallande.

 • Sekretess

  Vi respekterar ditt privatliv. Du kan vara säker på det att vi inte lämnar ut eller säljer dina personuppgifter.

 • Diskretion

  Vi levererar den beställda varan till den uppgivna adressen i en diskret förpackning som inte avslöjar innehållet. Leveransmannen från en välrenommerad budfirma kommer informera dig om leveranstiden snart efter din beställning, så att du kan vara säker att du själv kommer inhämta paketet. Med omtanke på ditt privatliv har vi bestämt oss att inte skicka paketet med posten.

 • För alla

  Köp av Untoxin är inte receptbelagt. Vår produkt är lämplig för både kvinnor och män i alla ålder. Användning av Untoxin avråds enbart vid diabetes, leversjukdom och överkänslighet mot vilken som helst av medlets ingredienser.